Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HČS

Hotel Červenohorské Sedlo

31. 8. 2010 12:55
Jak to vidím z pohledu adresáta / část 2

část  2

Tedy shrnuto - řešení moc není. Rád bych měl jiné, lepší, to mi věřte. Nejsou to komančské manýry z JaR, ani post - komunistický výstřelek, už vzhledem k mému věku, který je velmi nízký, i když si občas nepřipadám na čerstvých 30, ale tak na šedesát  :-)

Vše co jsem v životě dokázal mám tvrdě vydřeno od nuly. Každopádně, o zákazníky si nemohu dovolit přijít, opravdu mě Vámi popsaná situace dost mrzí, zaměstnanci ovšem nikdy nebudou uvažovat tak jako já, je to jednoznačně naše chyba, měli jste normálně dostat najíst. Jediná věc, od které se distancuji - sjezdovky a vleky, provozovatel je někdo jiný. S Kouty spolupracuji, ale narozdíl od sjezdovek a příslušenství v Koutech můj hotel je v provozu po celý rok, ne jen v zimě, když to vydělává a i když je to zatraceně složité, tak to nedělám jen pro zisk.

S přáním hezkého dne

Tomáš Sedláček - ředitel hotelu ČHS

0 0
možnosti
V

Vikina2

31. 8. 2010 16:47
Re: Jak to vidím z pohledu adresáta / část 2

a kde je část 1 ??

0 0
možnosti
JM

Skurutt

26. 8. 2010 9:51
Příště

se zkuste zastavit v hotelu Musil v Koutech. Na nic si tam nehrají a za rozumný peníz se tam člověk dobře nají.

0 0
možnosti
V

Vikina2

25. 8. 2010 20:53
Inu, klasická ukázka,

v co se změnily někdejší útulné horské chaty .. v postsocialistické hotely! Hotel na Sedle (a současně Figura vedle stále ještě vojenské Ovčárny) jsou toho nejkřiklavějším případem. Stará chata (zotavovna ROH) byla ještě zavčas za peníze odborářů nákladně zrekonstruována, aby mohla po převratu už plynule přejít do vlastnictví OREA, kde si to už někdejší soudruzi pohotově rozdělili. Odboráři sem už nejezdí - ono je přece jen rozdíl platit 560 Kčs za týden pro manžele nebo 560 Kč za osobu a den (dnes už mnohem víc). V někdejším nejrušnějším turistickém středisku je v létě pusto a prázdno - to za časů Marie Mattner nebo Josefa Nietscheho bylo nemyslitelné (tenkrát tam nebylo kde zaparkovat). Nebýt zimy, mohli by to rovnou zavřít. Mmch, co chata naproti, tam mohli mít knedlíky i bez nějakýho týdne.

Jinak, ani ostatní podnikatelé v Jeseníkách nejsou často na tom o moc lépe - až příliš okatě jim jde hlavně o peníze.

0 0
možnosti
V

Vikina2

25. 8. 2010 21:03
Re: Inu, klasická ukázka,

P.S. Jen mě zarazilo: cestovat z Prahy na Sedlo přes Zlaté Hory 8-o8-o? Krindapána, jakou oklikou jste to brali? Přes Vratislav?

Jo, a co se obslužného personálu chat týče, kdysi personál bydlel přímo na chatě a patřil v podstatě k inventáři, všichni vlastně tvořili jednou velkou rodinu, starající se nejen o blaho hostů, ale i o celý dům, takže měli ke všemu úplně jiný vztah, což se projevilo právě i k přístupu k hostům. Ty dnešní slípky, co tam slouží, tam dojíždějí každý den z domu jako do normálního zaměstnání, takže není divu, že se chovají stejně, jako personál v kdejaké hospodě.

0 0
možnosti
P

pěnice

25. 8. 2010 19:48
V poslední době ,jsem zažila také

nemilou skutečnost v naší dříve oblíbené restauraci - penzion Ben v Polance u Ostravy.Pořádali jsme tam rodinná setkání,oslavy našich dětí a nijak nešetřili.Tím více jsem byla zaskočena při poslední návštěvě,kdy porce restovaných kuřecích kousků byla spíše jako listový salát ,kde jsem marně hledala ty restované kousky kuřete a porce kachních prsí ček byly spíše ovařené kůže.Po stížnosti u personálu nám bylo řečeno,že byla snížena gramáž a zvýšeny ceny.Tímto naše docházka do této restaurace skončila.Majitel by si měl uvědomit,že pověst se dá velmi rychle ztratit a je to škoda.

0 0
možnosti
DR

dobromil retych

25. 8. 2010 19:39
To je moc dobrá forma poděkování

a myslím, že vzhledem k výskytu takových podniků je takových článků určitě moc málo R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Máte-li pocit, že píšu jak dement, nejspíše dement jsem.