Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ataknevím

20. 12. 2011 9:03
Autore, píšete:

"morálku, kterou se do toho pragmatického, ekonomického uvažování snažil vnést Václav Havel." Vy si skutečně myslíte, že handly srodinným majetkem vedené s těmi nejhrůznějšími  estébácko- bolševickými živly , tak jak to prováděl Václav Havel, je vnášení morálky do pragmatického ekonomického světa? Autore, vy si skutečně myslíte, že předání moci i politicko ekonomické a vojenské!!! moci v zemi do rukou bolševických aparátčíků, konkrétně jmenování předsedou vlády jednoho z nejexponovanějších bolševických kádrů, je morální?  Pak běžte s takkovou morálkou do háje! O tu vám nestojíme. Taková morálka v naší zemi zakotvila bolševické živly na další desetiletí. Viz prohlášení těch mladých komunistů ke smrti Václava Havla. Ale nejhorší je , že z těchto handlů, vedených z osobních zištných důvodů  Václav Havel osočil Václava Klause a umně k tomu naočkoval všechny hlásné trouby v zemi, aby to roztrubovali dál, a  ještě větší troubové tak na to nalítli.

0 0
možnosti

Sub7

20. 12. 2011 1:23
...

Hmm, píšete prý o všem, jen ne o tom, o čem byste psát chtěl - co takhle zkusit psát o něčem, čemu rozumíte? Kdo staví, dodává palivo? Ale jděte. Závislí jsme na Rusech proto, že Rusové to jaderné palivo mají, ne proto, že něco postaví. Kdybychom tu zakázku zadali třeba Filipíncům, nestaneme se tím závislí na neexistujícím filipínském uranu, ale ani nás to nezbaví závislosti na palivu ruském. To snad jen ve Vaší bujné fantazii.

0 0
možnosti

jupp

20. 12. 2011 2:53
Re: ...

Subinko7, nejpozdeji od Videnskeho Kongresu blahe pameti byl vliv Ruske Rise (at uz se jmenovala jakkoli) na Evropu bez vyjimky civilizacne negativni. (Neplette si prosim s vlivem umelcu, filosofu atd.)  Zavislost, jakakoliv, na ruskem imperiu byla, je a bude pro nas fatalni, dokud se Rusko nezcivilizuje.

Takze jednoznacne karma pro autora, megaantikarma pro ruskou subinku7.

0 0
možnosti

civetta

20. 12. 2011 0:49
kde udelali soudruzi z Kremlu chybu...

Pane Presidente, muzete byt klidny - komuniste se Vas porad boji 8-) mladi i stari...

Dekuji!!!

ak

0 0
možnosti

kaktusak

20. 12. 2011 0:26
No, tak v České republice

byli zase při jedněch prezidentských volbách zatýkáni opoziční poslanci, aby mohl být zvolen ten správný kandidát. Tak hluboko Rusko zatím nekleslo.

4 0
možnosti

ataknevím

20. 12. 2011 9:13
se.e mě to,

ale prvně přitakám kaktusakovi.

0 0
možnosti

Pazdrát

20. 12. 2011 0:18
Jejda, jejda

Jen počkejte, kolega Matějka vám to spočítá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Máte-li pocit, že píšu jak dement, nejspíše dement jsem.